joi, 18 septembrie 2014

INTERESANT - NU ?

INTERESANT - NU ?

Am gasit intâmplător un mic decupaj din revista `Lumea`,ce preia un articol ( +foto) dintr-o revistă germană... Hieroglifele din poza sunt de fapt PALEO-hieroglife, cele mai vechi cunoscute până in prezent pe teritoriul Egiptului. După aspect, ele sunt in mod cert `veriga` intre hieroglifele propriuzise si ...scrierea de la Tartaria ! ..Iar Tartaria se află, după cum ştim ...in Carpaţi !!
FAPT CU TOTUL REMARCABIL: - Placuţa pe care apare textul e prevazută cu ORIFICII ( foto: st/sus ) pt. a putea fi purtată la gât, cu ajutorul unui snur, tercut prin resp. orificii ... Apartine deci, in mod cert aceleiaşi `şcoli` ( ca si placutele de la Tartaria) - evidenţa e zdrobitoare !

. G Sorge Timisoara. Limba si scrierea dacilor

Fotografie: . INTERESANT - NU ?
.
. Am gasit intâmplător un mic decupaj din revista `Lumea`,ce preia un articol ( +foto) dintr-o revistă germană... Hieroglifele din poza sunt de fapt PALEO-hieroglife, cele mai vechi cunoscute până in prezent pe teritoriul Egiptului. După aspect, ele sunt in mod cert `veriga` intre hieroglifele propriuzise si ...scrierea de la Tartaria ! ..Iar Tartaria se află, după cum ştim ...in Carpaţi !!
. FAPT  CU TOTUL REMARCABIL: - Placuţa pe care apare textul e prevazută cu ORIFICII ( foto: st/sus ) pt. a putea fi purtată la gât, cu ajutorul unui snur, tercut prin resp. orificii ... Apartine deci, in mod cert aceleiaşi `şcoli` ( ca si placutele de la Tartaria) - evidenţa e zdrobitoare !
.
 .--- CITESTE  SI  DISTRIBUIE  MAI  DEPARTE ! ---
.
. G Sorge  Timisoara.  Limba si scrierea dacilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu